Geotermikus talajszonda fúrás

GEOTERMIKUS TALAJSZONDA FÚRÁS 

Cégünk a talajszondákat saját kompakt méretű lánctalpas fúróberendezésével telepíti mellyel a korlátozott helyigényű munkaterületek is könnyen megközelíthetőek. Elektromos gépünknek köszönhetően minimális zajterhelés mellett tudunk dolgozni ami főleg sűrűn lakott területeken óriási előny de emellett ez a legzöldebb technológia ezen a területen. Cégünk igényektől függően vállal mind dupla mind szimpla hurkú szondák telepítését. Továbbá vállaljuk igény esetén a teljes geotermikus rendszer kivitelezését is amennyiben komplex szolgáltatásra van igény.

TEVÉKENYSÉGEINK:

 

TALAJSZONDA RENDSZER TANÁCSADÁS

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik talajszondás rendszerek kivitelezésében ezért hasznos tanácsokat tud biztosítani a talajszonda rendszer iránt érdeklődőknek.

TALAJSZONDA RENDSZEREK TERVEZÉSE

A talajszonda rendszerek tervezését sok éves tapasztalat és szabványok betartásával több tervezővel együttműködve végezzük.

TALAJSZONDA RENDSZER BÁNYAKAPITÁNYSÁGI ENGEDÉLYEZTETÉSE

Cégünk folyamatosan együttműködik az ország összes bányakapitányságával ezért gördülékeny és gyors ügyintézést tud biztosítani az üzleti partnerei részére.

TALAJSZONDA FÚRÁS

A talajszondák fúrását saját elektromos önjáró fúróberendezéssel végezzük amellyel így lényegesebben halkabb és környezetbarátabb a folyamat.

TALAJSZONDA TÖMEDÉKELÉS

A talajszondák tömedékelését alulról felfelé speciális tömedékelőanyaggal végezzük a legjobb hatásfok elérése érdekében.

FÖLD ALATTI ÖSSZEKÖTÉS AZ OSZTÓIG

A vízszintes összekötést 1,5 méterrel a talajszint alatt végezzük így biztosítva a külső hatások elleni védelmet illetve hő technikai okokból kizárja a veszteséget.

 

 OSZTÓ KIALAKÍTÁSA

Az osztó a furatszámtól és a megrendelő igényei alapján osztó-gyűjtő aknában vagy épületen belüli osztó-gyűjtőtben kerül elhelyezésre.

 

 RENDSZER FAGYÁLLÓVAL FELTÖLTÉSE

A rendszert az előírásoknak megfelelő fagyálló folyadékkal feltöltjük és  hosszan keringtetjük.

 

 RENDSZER NYOMÁSPRÓBÁZÁSA

A rendszer elkészültekor a tejes rendszert nyomáspróbázzuk.

 

 TELJES TALAJSZONDA RENDSZER ANYAGBESZERZÉSE

Cégünk több nagykereskedővel is kapcsolatban áll így kedvező anyagárakat tud biztosítani a talajszonda rendszerekhez.