Geotermikus talajszonda rendszer kivitelezés

KOMPLEX GEOTERMIKUS MEGOLDÁS

Cégünk komplex szolgáltatást nyújt a geotermikus talajszonda rendszerek kivitelezésben. Cégünk együttműködik a megrendelőivel a talajszonda rendszer méretezésétől a tervezésen át a teljes kivitelezésig amelynek előnye hogy egy kézben marad a teljes geotermikus rendszer garanciája és leveszi a megrendelők válláról a tervezés  az engedélyeztetés és kivitelezés különböző feladatait. Megrendelőinknek elég csak velünk tartani a kapcsolatot az egész talajszonda rendszer kivitelezése alatt mellyel így sok időt és plusz feladatot tudunk megspórolni a rendszer elkészültéig. 

TEVÉKENYSÉGEINK:

 

TALAJSZONDA RENDSZER TANÁCSADÁS

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik talajszondás rendszerek kivitelezésében ezért hasznos tanácsokat tud biztosítani a talajszonda rendszer iránt érdeklődőknek.

 

TALAJSZONDA RENDSZEREK TERVEZÉSE

A talajszonda rendszerek tervezését sok éves tapasztalat és szabványok betartásával több tervezővel együttműködve végezzük.

 

TALAJSZONDA RENDSZER BÁNYAKAPITÁNYSÁGI ENGEDÉLYEZTETÉSE

Cégünk folyamatosan együttműködik az ország összes bányakapitányságával ezért gördülékeny és gyors ügyintézést tud biztosítani az üzleti partnerei részére.

 

TALAJSZONDA FÚRÁS

A talajszondák fúrását saját elektromos önjáró fúróberendezéssel végezzük amellyel így lényegesebben halkabb és környezetbarátabb a folyamat.

 

TALAJSZONDA TÖMEDÉKELÉS

A talajszondák tömedékelését alulról felfelé speciális tömedékelőanyaggal végezzük a legjobb hatásfok elérése érdekében.

 

FÖLD ALATTI ÖSSZEKÖTÉS AZ OSZTÓIG

A vízszintes összekötést 1,5 méterrel a talajszint alatt végezzük így biztosítva a külső hatások elleni védelmet illetve hő technikai okokból kizárja a veszteséget.

 

OSZTÓ KIALAKÍTÁSA

Az osztó a furatszámtól és a megrendelő igényei alapján osztó-gyűjtő aknában vagy épületen belüli osztó-gyűjtőben kerül elhelyezésre.

 

RENDSZER FAGYÁLLÓVAL FELTÖLTÉSE

A rendszert az előírásoknak megfelelő fagyálló folyadékkal feltöltjük és  hosszan keringtetjük.

 

RENDSZER NYOMÁSPRÓBÁZÁSA

A rendszer elkészültekor a tejes rendszert nyomáspróbázzuk.

 

TELJES TALAJSZONDA RENDSZER ANYAGBESZERZÉSE

Cégünk több nagykereskedővel is kapcsolatban áll így kedvező anyagárakat tud biztosítani a talajszonda rendszerekhez.